Bocconcini del Nonno

Italienske mandelkager


Ingredienser


Mandelkager:

Pynt:



Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180° C (varmluft).
  • Blend mandlerne til fint mandelmel.
  • Bland flormelis, bagepulver og knust flagesalt i, og rør det godt sammen.
  • Hæld æggehviderne i en skål og pisk dem næsten helt stive. Tilsæt mandelessensen i de sidste sekunder af piskningen.
  • Rør de piskede æggehvider i mandel/sukker-blandingen og bland det godt sammen.
  • Brug to skeer og form dejen til kugler på størrelse med bordtennisbolde. Vend dem i mandelflager og sæt dem på en bageplade med bagepapir. De flyder stort set ikke ud, så afstanden er ikke afgørende.
  • Bag dine bocconcini del nonno i ca 15 minutter. Hellere for lidt end for længe! De er færdige, når mandlerne er lysebrune.
  • Lad dem køle af, og pynt dem så med lidt sigtet flormelis. De italienske mandelkager holder sig op til en uge i en kagedåse ved stuetemperatur. Men det er ren teori. De er væk længe inden da.





Opskriften er hentet fra CookingClub.dk